Badkamer stucwerk nieuwste trend

Badkamer stucwerk is de nieuwste trend op het gebied van stucwerk. Badkamertegels worden tegenwoordig vaak vervangen door waterdicht stucwerk.

Demonstratie badkamer stucwerk

Tijdens het BouWoonLeef evenement kwamen bezoekers meer te weten over badkamer stucwerk. Zo konden zij een workshop woontrends of een demonstratie badkamer stucwerk bijwonen. Muren werden met diverse varianten stucwerk gestuct tijdens de demonstratie over stucwerk in de badkamer. Zo zagen bezoekers diverse technieken van stucen.

Badkamer stucwerk

Waterdicht stucwerk

Badkamer stucwerk is waterdicht, doordat het stucwerk over het algemeen alleen uit natuurlijke producten bestaat met waterdichte eigenschappen. Een voorbeeld van deze natuurlijke producten is hydraulische kalk. Ook is het stucwerk waterdicht door de manier waarop het aangebracht wordt. Zo moeten de juiste hoeveelheden gebruikt worden. Een stucadoor is gespecialiseerd in het aanbrengen van badkamer stucwerk en kan hierdoor uw badkamer professioneel stucen.

Stucadoor offerte

U kunt uw badkamer ook van stucwerk laten voorzien. Een stucadoor zorgt ervoor dat de muren waterdicht worden afgewerkt. Als u voordelig uit wilt zijn, doet u er goed aan om stucadoor offertes van meerdere stucadoors te vergelijken. U kunt dan stucadoor prijzen vergelijken en tot wel 40% op de prijs van uw stucwerk besparen.

2/5 - (1 stemmen)