Maakt een stucadoor rommel?

De werkzaamheden van een stucadoor kunnen tot de nodig rommel leiden in uw huis. Door goede afspraken te maken met uw stucadoor kunt u de tijd dat u in de rommel zit beperken.

Maakt een stucadoor rommel?

Een verbouwing in uw huis zorgt altijd voor overlast en rommel. Er moeten meubels verplaatst worden, werklui lopen in, uit en door uw huis. Stucadoors maken gebruik van verschillende gereedschappen en materialen zoals voorstijkmiddel, gips, water en het gekozen stucwerk. Voordat er gestuct kan worden, wordt eerst het gips met water gemengd. Dit kan voor de nodige rommel zorgen.

Stucadoor

Hoe beperken stucadoors de overlast?

Stucadoors werken professioneel en netjes om de overlast voor u in huis te beperken. De vloer wordt voorzien van stucfolie of stucloper. Dit is geplastificeerd papier/karton dat gebruikt wordt ter bescherming van de vloer tijdens stuc- schilder en verbouwingswerkzaamheden in huis. Mocht een stucloper niet alles beschermen zal het verder waar nodig is afgeplakt worden door de stucadoor. Aan het einde van een werkdag zal de stucadoor alles netjes achterlaten zodat er normaal van de avond genoten kan worden.

Zelf helpen de rommel te beperken

Een stucadoor heeft voldoende ruimte nodig om zijn werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Hiervoor zult u hoogst waarschijnlijk meubels voor moeten verplaatsen. Voldoende ruimte zorgt ook voor enkele andere voordelen, zo kunnen alle benodigde materialen in dezelfde ruimte komen te staan en kan de stucadoor voor betere bescherming van de ondergronden zorgen. Wij adviseren u om met uw stucadoor te bespreken welke voorzorgsmaatregelen het beste getroffen kan worden in uw woning. U kunt ook uw met uw stucadoor bespreken hoe de rommel zal zijn en hoe dit aangepakt zal worden. Hierdoor wordt de overlast zo klein mogelijk en kunt u genieten van een schoon eindresultaat.

5/5 - (1 stemmen)