Stucadoor Breda

Stucadoor Breda

Wanneer u uw muren met stucwerk wilt laten afwerken, heeft u voordeel door voor een stucadoor uit Breda te kiezen. Een Bredase stucadoor heeft in veel gevallen in uw woonwijk eerder muren van stucwerk voorzien. Dit betekent dat een Bredase stucadoor de ondergrond van soortgelijke woningen kent. Uw muren en plafonds worden hierdoor op een professionele manier gestuct.

Kosten stucadoor Breda

Op de kosten van uw stucwerk kunt u besparen door een stucadoor uit Breda te kiezen. Een stucadoor in de regio Breda hoeft namelijk maar een kleine afstand te rijden om de muren en plafonds van uw woning te stucen. U betaalt dus weinig voorrijkosten. Prijzen voor stucwerk in Breda zijn per soort stucwerk verschillend. Doorgaans betaalt u voor spack spuiten €9,- tot €11,- per m2 en voor sausklaar stucwerk €15,- tot €25,- per m2. In Nederland zijn dit gangbare prijzen voor stucwerk.

Kosten stucwerk Breda

Voordat u een stucadoor uw muren laat stucen, raden wij u aan om prijzen van meerdere stucadoors in de regio Breda te vergelijken. Dit kunt u gemakkelijk doen door het aanvragen van stucadoor offertes. Als u prijzen van stucadoors vergelijkt, kunt u de beste prijs voor uw stucwerk kiezen en op uw stucwerk besparen.

Stucwerk Breda

In Breda gelden welstandseisen waaraan uw woning moet voldoen. U hoeft alleen rekening te houden met deze eisen als het straatbeeld ernstig verandert door uw stucwerk. Dit kan als u stenen aan de voorkant van uw huis van stucwerk laat voorzien.

Stucwerk op de Bredase Sint-Anthonius kathedraal

Stucwerk op de voorgevel van de Sint Anthonius kathedraal in Breda is aangebracht in twee lichte kleuren, die een contrast vormen met de donkere stenen delen van de gevel. Een mooi detail in de afwerking van de Sint Anthonius is hoe de horizontale lijnen in het stucwerk aansluiten op de glas-in-lood-ramen.

Een stucadoor in Breda kan nu uw muren stucen

Als u uw muren of plafonds van stucwerk laat voorzien, adviseren wij u om stucadoor offertes van meerdere Bredase stucadoors aan te vragen. U kunt hierdoor prijzen vergelijken en de beste prijs voor uw stucwerk kiezen.