Stucadoor Leiden

Stucadoor Leiden

Eén van de voordelen van een Leidse stucadoor is dat hij ervaring heeft met het stucen van muren en plafonds in uw woonwijk. Aangezien er in uw woonwijk woningen staan die hetzelfde voorbehandeld moeten worden, weet een Leidse stucadoor hoe uw muren het best gestuct kunnen worden. U kunt hierdoor rekenen op professioneel stucwerk.

Kosten stucadoor Leiden

Wanneer u kiest voor een Leidse stucadoor, heeft u ook prijsvoordeel. Een Leidse stucadoor hoeft weinig kilometers te rijden om bij u te komen stucen. Hierdoor betaalt u bijna geen voorrijkosten. De prijzen voor stucwerk zijn afhankelijk van het type stucwerk dat u kiest. U betaalt bijvoorbeeld voor spack spuiten €9,- tot €11,- per m2 en voor sausklaar stucwerk betaalt u €15,- tot €25,- per m2. In Nederland zijn gangbare bedragen.

Kosten stucwerk Leiden

U kunt besparen op de kosten voor uw stucwerk in Leiden door prijzen van meerdere stucadoors te vergelijken. Als u prijzen vergelijkt, kunt u de beste prijs voor het stucen van uw muren en plafonds kiezen. Prijzen kunt u vergelijken door stucadoor offertes aan te vragen.

Stucwerk Leiden

Voor het stucen van uw muren gelden Leidse welstandseisen. Uw stucwerk voldoet in de meeste gevallen aan deze eisen. U hoeft alleen rekening te houden met de welstandseisen als door stucwerk het straatbeeld ernstig verandert. Het straatbeeld kan veranderen door een gladde voorgevel van stucwerk met structuur te voorzien.

Stucwerk Naturalis in Leiden

Het Leidse museum Naturalis is aan de voorzijde gedeeltelijk van stucwerk voorzien. Dit stucwerk heeft een beige kleur net zoals de kozijnen. De beige gestucte muur is afgewerkt met ornamenten. Deze ornamenten passen goed bij het karakter van het oude gebouw.

Een stucadoor in Leiden kan nu uw muren stucen

Als u een Leidse stucadoor wilt kiezen, adviseren wij u om stucadoor offertes van meerdere Leidse stucadoors aan te vragen. U kunt op deze manier prijzen vergelijken en de beste prijs voor uw stucwerk kiezen. Hiermee bespaart u tot wel 40% op uw stucwerk.