Stucadoor Maastricht

Stucadoor Maastricht

Een Maastrichtse stucadoor heeft vaker in uw woonwijk woningen gestuct. Aangezien in woonwijken vaak hetzelfde type woningen staat, weet een stucadoor uit Maastricht hoe hij uw muren en plafonds het beste kan stucen. Hierdoor worden uw muren professioneel gestuct.

Kosten stucadoor Maastricht

U heeft prijsvoordeel als u voor een stucadoor in Maastricht kiest. U hoeft namelijk weinig voorrijkosten te betalen, omdat een Maastrichtse stucadoor weinig kilometers hoeft te rijden om uw muren en plafonds te stucen. De prijzen voor stucwerk in Maastricht zijn van het type stucwerk afhankelijk. Zo betaalt u voor spack spuiten €9,- tot €11,- per m2 en betaalt u voor sausklaar stucwerk €15,- tot €25,- per m2. Dit zijn in Nederland gebruikelijke prijzen voor stucwerk.

Kosten stucwerk Maastricht

Op de kosten van uw stucwerk kunt u besparen als u prijzen van stucwerk vergelijkt. Dit kunt u doen door stucadoor offertes van meerdere stucadoors aan te vragen.

Welstandseisen stucwerk Maastricht

In Maastricht gelden welstandseisen voor stucwerk. U kunt alleen met de welstandseisen te maken krijgen als het straatbeeld ernstig verandert door stucwerk. Dit gebeurt bijvoorbeeld als de voorgevel wit is en van felgekleurd stucwerk wordt voorzien.

Stucwerk Wilheminasingel Maastricht

Gebouwen aan de Wilheminasingel in Maastricht zijn van verschillende kleuren stucwerk voorzien. Alle panden hebben een unieke uitstraling, maar ze zijn allemaal van licht stuckwerk voorzien. Het lichte stucwerk zorgt ervoor dat de unieke panden passen in het straatbeeld van de Wilheminasingel.

Een stucadoor in Maastricht kan nu uw muren stucen

U doet er goed aan om stucadoor offertes van meerdere Maastrichtse stucadoors aan te vragen als u voor een Maastrichtse stucadoor wilt kiezen. Op deze manier kunt u namelijk prijzen vergelijken en tot wel 40% op uw stucwerk besparen.