Stucadoor offerte

Op zoek naar een stucadoor die uw stucwerk voordelig kan aanbrengen? Vergelijk stucwerk offertes om binnen een mum van tijd de scherpste prijs boven water te halen. Lees hier alles over een stucadoor offerte en ontdek hoe u bespaart op de prijs.

Stucadoor: welke prijs mag u op de offerte verwachten?

Gaat u een stucadoor inschakelen om uw woning op te knappen? Dan krijgt u vroeg of laat te maken met stucadoor offertes. Als u een offerte voor stucwerk ontvangt, dan valt uw blik direct op de prijs. ‘’Wat gaat het me kosten?’’, is de vraag die natuurlijk al dagen door uw hoofd spookt. Maar hoe beoordeelt u de prijs op een stucadoor offerte als u niet weet wat gebruikelijk is? Doe daarom altijd eerst vooronderzoek naar de gemiddelde prijzen van een stucadoor, zodat u een goed oordeel kan vormen wanneer u een stucwerk offerte ontvangt. Wij helpen u graag op weg. Hieronder ziet u de gemiddelde kosten van stucwerk:

Dienst stucadoorGemiddelde prijs per m2, incl. materiaal, loonkosten en btw
Spackspuitwerk€ 5 - € 11
Behangklaar stucen€ 10 - € 18
Sausklaar stucen€ 10 - € 25
Sierpleister (spachtelputz, rustiekputz of granol)€ 12 - € 23
Plafond stucen€ 15 - € 30
Schuurwerk€ 18 - € 25
Raapwerk€ 18 - € 30

Zoals u ziet verschillen de prijzen per soort stucwerk. Bij spackspuitwerk werkt de stucadoor met een spuitmachine, waardoor de klus snel en goedkoop kan worden gedaan. Bij andere vormen van stucwerk, zoals sausklaar stucen, liggen de prijzen hoger omdat de stucadoor langer met het stucen bezig is.

Stucadoor offerte

Besparen op de kosten? Vraag meerdere offertes aan

De exacte prijs van stucwerk hangt van veel factoren af. De tarieven die stucadoors rekenen spelen hier een grote rol in. De prijzen van verschillende stucadoorsbedrijven kunnen namelijk flink uiteenlopen. Zo vraagt stucadoor A een tarief van € 20 per m² voor het aanbrengen van spachtelputz op uw wanden en kan stucadoor B precies dezelfde klus misschien wel uitvoeren voor slechts € 15 per m². Dit lijkt een klein verschil, maar als u bedenkt wat de totale oppervlakte is van de ondergrond die u wilt laten stucen kan dit prijsverschil oplopen tot tientallen of zelfs honderden euro’s. De stucadoor met de voordeligste prijzen spoort u gelukkig eenvoudig op. Wij bieden u de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen van tot wel 5 betrouwbare stucadoors in uw omgeving. De offertes legt u naast elkaar en binnen één oogopslag ziet u bij welke stucadoor u het voordeligst uit bent. Meer weten over deze offerteaanvraag? Lees snel verder.

Hoe het werkt

Wilt u besparen op stucwerk en weten hoe het aanvragen van offertes in zijn werk gaat? Alle stappen van dit eenvoudige proces leest u hier:

  1. Vul de offerteaanvraag in. Dit neemt slechts 2 minuten van uw tijd in beslag. Bij de offerteaanvraag laat u uw postcode en een omschrijving van uw klus achter. Hoe duidelijker de omschrijving, hoe exacter de prijzen zijn die de stucadoors geven. Uw gegevens worden uiteraard enkel gebruikt voor de offerteaanvraag.
  2. Heeft u de offerteaanvraag verstuurd? Dan hoeft u niet lang te wachten. Binnen 2 werkdagen heeft u de offertes van maximaal 5 stucadoors in uw regio in uw mailbox.
  3. Alle offertes in huis? Leg de offertes naast elkaar om te zien bij welke stucadoor u het voordeligst uit bent. Het prijsverschil tussen stucadoors kan oplopen tot wel 40%. Het is dus duidelijk: het vergelijken van stucwerk offertes loont. Zit er geen stucadoor bij die aan al uw wensen voldoet? Dit is geen probleem, de offertes die u aanvraagt zijn namelijk geheel gratis én vrijblijvend. U kunt zonder problemen afzien van de klus.

Stucadoor offerte

Onderdelen stucadoor offerte

Een stucadoor offerte bevat veel belangrijke informatie over uw klus. Neem de offerte daarom altijd zorgvuldig door en let vooral op de volgende punten:

  • Prijs: De prijs is natuurlijk het belangrijkste onderdeel van een stucwerk offerte. Kijk goed naar de prijs die in de stucadoor offerte staat vermeld en controleer wat hier wel en niet bij is inbegrepen. Let ook op eventuele extra kosten, zoals voorrijkosten en eventueel de huur van een steiger of hoogwerker. Is de prijs inclusief btw of komen deze kosten er nog bij?
  • Werkzaamheden: In de stucwerk offerte zet een stucadoor op papier welke werkzaamheden hij voor u gaat verrichten. Welk soort stucwerk gaat de stucadoor aanbrengen, welke onderdelen van uw woning worden gestuct en welke voorbereidende werkzaamheden gaat de stucadoor uitvoeren? Hoe duidelijker de werkzaamheden van de stucadoor staan omschreven, hoe kleiner de kans op misverstanden in de toekomst.
  • Planning: Wanneer gaat de stucadoor de klus voor u oppakken? Dit leest u terug in de stucwerk offerte. U ziet dan ook meteen hoe lang de stucadoor verwacht bezig te zijn met het stucwerk.
  • Garantie: Wanneer u een stucadoor inschakelt mag u natuurlijk kwaliteit verwachten. Toch kan het in een zeldzaam geval voorkomen dat uw stucwerk na een korte periode gebreken vertoont. Dan is het prettig als uw stucadoor een goede garantieregeling heeft waardoor u de schade kosteloos kunt laten repareren. Veel stucadoors bieden een garantieperiode van 5 jaar op binnenstucwerk en 3 jaar op stucwerk buitenshuis. De garantieperiode én voorwaarden kunnen echter per stucadoor verschillen. Kijk dit dus goed na in de offerte.

Maak duidelijke afspraken

Is er iets niet duidelijk, mist u informatie of heeft u vragen over uw stucadoor offerte? Neem dan altijd eerst contact op met uw stucadoor om opheldering te vragen, voordat u uw handtekening zet. Zo weet u zeker dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan en heeft u altijd een duidelijke offerte om op terug te vallen.

Stucadoor offerte

Vind de voordeligste stucadoor in uw buurt

Heeft u genoeg gelezen en bent u klaar voor de volgende stap: het opvragen van de exacte prijs voor uw klus? Vraag dan gratis én vrijblijvend offertes aan van tot wel 5 ervaren stucadoors in uw regio. De stucwerk offertes heeft u binnen 2 werkdagen in huis. Kies niet klakkeloos voor de eerste de beste stucadoor, maar leg de offertes naast elkaar om snel en eenvoudig de scherpste prijs boven water te halen. Let op: kijk niet enkel naar de prijs, maar ook naar andere belangrijke onderdelen van de stucadoor offertes, zoals de garantieregeling en de omschrijving van de werkzaamheden. U bent natuurlijk niet alleen op zoek naar een goedkope stucadoor, maar naar de stucadoor met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo weet u zeker dat u jarenlang geniet van prachtig stucwerk.